o nama

Mijenjamo tržište rada tehnologijom, iskustvom i inovativnim modelima

Stvorili smo nekoliko poslovnih modela kako bismo se prilagodili potrebama svakog poslodavca. U kombinaciji s timom za regrutiranje, razvoj i vodstvo, smatramo da smo savršeno rješenje za poduzeća svih vrsta i veličina.

Katja regruter

Upoznajmo se

01

Posredovanjem u zapošljavanju gradimo most između poslodavca i radnika

Svjesni smo koliko obaveza stoji iza dovođenja kvalitetnog radnika iz stranih zemalja. Zato je model posredovanja savršen za eliminiranje nepotrebnih briga koje mi obavljamo umjesto Vas.

02

Sezona, zahtjevni projekt ili nešto treće - ustupanje je savršen “fit”

Za razdoblje u kojem trebate potporu kvalitetne radne snage kako biste isporučili sve što ste imali u planu. Mi se brinemo o isplati plaća, te je radnik zaposlen u našoj agenciji, dok obavlja posao u Vašem poduzeću.

Edwin template vision image
03

Minimizirajte rizik zapošljavanja kroz hibridni poslovni model

Donošenje odluke o zapošljavanju nikada nije jednostavno. Kraći period bez rizika služi kako biste se uvjerili da ste donijeli pravu odluku prije stalnog zaposlenja. Ovaj model nazivamo “Ustupanjem do zaposlenja”.

04

Koristimo tehnologiju kako bi automatizirali procese i predvidjeli buduće promjene

Kako se vodimo inovativnošću, smatramo da je naša agencija posebna u načinu kako provodi procese. Od Vašeg zahtjeva do dolaska radnika vršimo brojne korake kako bi povećali učinkovitost i osigurali da su regrutirani radnici savršeno rješenje za Vaš problem.

05

O zadovoljstvu klijenta brinemo i nakon završetka procesa

Uvidjeli smo kako je ključ uspješne suradnje neprekidni kontakt koji omogućava Vama da zatražite pomoć oko bilo kojeg segmenta radnog procesa i prilagodbe radnika, a nama da uslugu dovedemo na još veću razinu. Naš tim za zadovoljstvo klijenata jamči upravo to.